saljjobb.se

Varuhusmedarbetare

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Varuhusmedarbetare

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Väx med oss och följ med på vår resa!   

Jula Sverige har idag 58 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Till Julas varuhus på Backaplan söker vi nu deltidsmedarbetare.  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.  

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter 

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning  

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor  

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag 

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker 

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt 

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment  

Det här är dina möjligheter 

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Jula Backaplan är ett nyetablerat varuhus och det skapar stora chanser för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder! 

Bra att veta 

Placering Backaplan, Göteborg. Vi söker nu varuhusmedarbetare på deltid 50%. Som varuhusmedarbetare arbetare du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper. 

Så här söker du 

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Fredrik Hörnberg via mail; fredrik.hornberg@jula.se. Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan" ovan.

Vill du följa med på vår resa? Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt och ta chansen till en karriär i ett expansivt företag!

Dela detta jobb

Varuhusmedarbetare

Jula AB