saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Väx med oss och följ med på vår resa när Jula öppnar i Hässleholm!   

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig!
Till Julas varuhus i Hässleholmsöker vi nu 15-20 Varuhusmedarbetare.  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.  

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter 

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning  

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor  

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag 

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker 

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt 

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment  

Det här är dina möjligheter 

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Jula Hässleholm är ett nyetablerat varuhus och det skapar stora chanser för dig som medarbetare. Varuhuschefen kommer att forma en ledningsgrupp vilket för dig som medarbetare innebär möjligheter till ansvarstagande roller i form av Gruppledare och Ställföreträdande Varuhuschef. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder! 

Bra att veta 

Som Varuhusmedarbetare arbetar man dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna är heltid, deltid samt extra vid behov.  

För att kunna öppna varuhus måste vi också bygga upp dem och därför söker vi även dig som under en tidsbegränsad period av 4-6 veckor vill arbeta med att bygga upp just varuhus. Du arbetar då med att fylla på varor i hela varuhuset. Uppdraget är på heltid, främst dagtid under veckodagar.   

Intervjuer för tjänsterna kommer att ske under februari, tillträde till tjänsterna blir under våren 2020. 

Så här söker du 

Vill du följa med på vår resa? Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt och ta chansen till en karriär i ett expansivt företag!

 

Varuhusmedarbetare

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Dela detta jobb