saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig!  

Till Julas varuhus på Värmdö, Stockholm söker vi nu Varuhusmedarbetare på deltid. 

Det här gör man som Varuhusmedarbetare    

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, kassaredovisning, att hantera reklamationer, truckkörning (ledstaplare & motviktstruck), ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.    

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter    

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning    

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor    

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag    

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker    

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt    

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln    

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment   

Det här är dina möjligheter 

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!    

Bra att veta  

Tjänsterna vi söker är deltidstjänster på varierande sysselsättningsgrad med start i april. Som varuhusmedarbetare arbetar man dagtid, kväll och helg och vi söker både dig som vill arbeta mestadels helger och dig som vill arbeta med varierat. Det finns möjlighet till förlängning för dig som visar framfötterna. Start enligt överenskommelse.  

Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.  

Så här söker du 

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Varuhuschef Lena Lundberg på 08-574 103 45.

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt. Vi håller intervjuer löpande vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb