saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Nacka Forum, Stockholm söker vi nu varuhusmedarbetare för deltidsarbete.

Det här är dina möjligheter    

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!    

Det här gör man som Varuhusmedarbetare 

På Jula är kunden allt. Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och tydligt exponerat.    

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter 

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje    

- Är genuint serviceinriktad och har en hjälpsam attityd gentemot både kunder och kollegor    

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker    

- Trivs med högt tempo, har bra energi och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag    

- Har drivkraft och entusiasm till att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt  

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln  

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment 

Det här är dina möjligheter 

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!  

Bra att veta  

Placering Nacka Forum, Stockholm. Tjänsten innebär deltidsarbete på ca 50%  med start så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan arbeta över sommaren. För dig som visar framfötterna finns det chans för extrajobb i höst. Som varuhusmedarbetare arbetar du dagtid, kvällar och helger.

Så här söker du

Vill du följa med på vår resa? Ta då chansen till en karriär i ett expansivt företag. Ansök nu! 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.   

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb