saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! 
Till Julas varuhus i Väla, Helsingborg söker vi nu Varuhusmedarbetare för deltid.

Det här är dina möjligheter  

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och tydligt exponerade.  

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt 
- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag
- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje 
- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor 
- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Värderar säkerhetsarbete och har ett ansvarfullt och noggrant förhållningssätt till kassarutiner.

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Bra att veta

Placering Väla, Helsingborg. Tjänsterna är på deltid och innebär varierande tider där man både arbetar dagtid, kvällar och helger.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Varuhuschef Camilla Bornarve: 0701-90 29 43.

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Dela detta jobb