saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig!  

Till Julas varuhus i Nacka söker vi nu en ny medarbetare på deltid.

Det här är dina möjligheter    

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är välpåfyllt med varor och tydligt exponerat.   

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje   

- Är genuint serviceinriktad och har en hjälpsam attityd gentemot både kunder och kollegor   

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker   

- Trivs med högt tempo, har bra energi och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag   

- Har drivkraft och entusiasm till att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt 

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta   

Som Varuhusmedarbetare arbetar du dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är ett vikariat på deltid, 50% till 2019-12-31 men för dig som visar framfötterna finns det goda chanser till förlängning. Placering Nacka. Tillträde snarast.

Så här söker du

Vill du följa med på vår resa? Ta då chansen till en karriär i ett expansivt företag. Ansök nu! Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Varuhuschef Daryan Yassin; 08-4121245

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Dela detta jobb