saljjobb.se

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig!  

Till Julas varuhus i Skövde söker vi nu en ny medarbetare på deltid.  

Det här är dina möjligheter

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är välpåfyllt med varor och tydligt exponerat.   

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje   

- Är genuint serviceinriktad och har en hjälpsam attityd gentemot både kunder och kollegor   

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker   

- Trivs med högt tempo, har bra energi och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag   

- Har drivkraft och entusiasm till att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt 

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Bra att veta

Som Varuhusmedarbetare arbetar du dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 50%. Placering Skövde. 

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum. För att skicka in din ansökan klicka på "Skicka in ansökan" ovan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta  varuhuschef Jimme Persson via mail: jimmie.persson@jula.com Vill du följa med på vår resa? Ta då chansen till en karriär i ett expansivt företag. Ansök nu!

 

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-10

Ansök nu

Dela detta jobb