saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 57 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Du som är student som kan och vill kombinera dina studier med att arbeta hos oss? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Borås söker vi nu Varuhusmedarbetare på deltid.
 

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.
 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

 - Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

 - Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

 - Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

 - Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Vi lägger stor vikt på att du är rätt person med hög energi, rätt inställning och är go´och gla´. 

Känner du igen dig i den beskrivningen så tveka inte att söka!
 

Det här är dina möjligheter

Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!
 

Bra att veta

Placering Borås, Lundaskog. Anställningen är på deltid och arbetet som varuhusmedarbetare innebär varierande tider där man både arbetar dagtid, kvällar och helger. I första hand söker vi nu dig som kan arbeta förmiddagar på vardagar med chans till andra tider. Är du flexibel med hur du kan arbeta så har vi jobbet för dig.
 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Susanne Karlberg Stenström via mail, susanne.karlberg-stenstrom@jula.se

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan" ovan.

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb