saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 57 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Kållered söker vi nu ny Varuhusmedarbetare på deltid.

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta

Placering Kållered. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 40% med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet som varuhusmedarbetare innebär varierande tider där man både arbetar dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande vilket kan komma att innebära att tjänsten kan tillsätts innan ansökningstiden gått ut.  Sista ansökningsdag är den 15 december 2020. Frågor om tjänsten besvaras av Ställföreträdande Varuhuschef Karin Lindell via mail: karin.lindell@jula.se 

 

 

 

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb