saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 57 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu varuhusmedarbetare, extra vid behov till Julas varuhus i Lund.
 

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.
 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment
 

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!
 

Bra att veta

Placering Lund. Vi söker nu varuhusmedarbetare, extra vid behov på varierande sysselsättningsgrad. Som varuhusmedarbetare arbetare du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.
 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 26 november. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Nina Hallbeck via mail, nina.hallbeck@jula.se Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan" ovan.

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Dela detta jobb