saljjobb.se

Varuhusmedarbetare, deltid

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula Sverige har idag 60 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu varuhusmedarbetare på deltid samt extrapersonal till Julas varuhus i Barkarby, Stockholm.

Det här är dina möjligheter
Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  
På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och tydligt exponerade.  

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Värderar säkerhetsarbete och har ett ansvarfullt och noggrant förhållningssätt till kassarutiner

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Bra att veta
Placering Barkarby, Stockholm.Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 50% samt extrapersonal som kan arbeta vid behov. Tjänsterna innebär varierande tider där man både arbetar dagtid, kvällar och helger med tillträde efter sommaren. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper. 

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande vilket kan komma att innebära att tjänsterna tillsätts innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är den 8 aug. Frågor om tjänsterna besvaras av Sft Varuhuschef Ronja Fischer via mail: ronja.fischer@jula.se

Dela detta jobb

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula AB