saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Vi söker nu flera Varuhusmedarbetare för sommarvikariat till Julas varuhus i Lund.

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.   

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter   

  •  Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning   
  •  Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor   
  •  Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag   
  •  Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker   
  •  Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt   
  •  Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln   
  •  Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment  

 Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Jula Lund är ett väletablerat varuhus under förändring och det skapar stora chanser för dig som medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

Bra att veta

Vi söker Varuhusmedarbetare för semestervikariat på deltid under perioden v. 23-35 där introduktion och upplärning påbörjas i mars och april. Tjänsterna kommer att inrikta sig lite olika; kassa, kundservice eller påfyllning av varor. Som Varuhusmedarbetare arbetar man varierande arbetstider på dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande vilket kan komma att innebära att tjänsterna tillsätts innan ansökningstiden gått ut. För att lämna din ansökan klicka på knappen "Skicka in ansökan" ovan. Sista ansökningsdag är den 29 februari 2020. Frågor om tjänsterna besvaras av Ställföreträdande Varuhuschef Ida Henriksson via mail: ida.henriksson@jula.se

Varuhusmedarbetare, semestervikariat

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb