saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig!
Till Julas varuhus i Östersund söker vi nu Varuhusmedarbetare för sommarvikariat.
 

Det här är dina möjligheter

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder.  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. Huvudsaklig arbetsuppgift för tjänsterna kommer att vara att hjälpa till med varuplock, men även varuvård kan förekomma. 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt, är effektiv med ett sinne för ordning och reda

- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje

- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Bra att veta

Placering Östersund. Vi söker sommarvikarier på deltid, 50% ca v. 25-32. Arbetstid 06.00-12.00, vardagar. Upplärning sker enligt överrenskommelse innan semesterperioden börjar. 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande vilket kan komma att innebära att tjänsterna tillsätts innan ansökningstiden gått ut. För att lämna din ansökan klicka på knappen "Skicka in ansökan" ovan. Sista ansökningsdag är den 30 april 2020. Frågor om tjänsterna besvaras av Ställföreträdande Varuhuschef Håkan Nilsson via mail: hakan.nilsson@jula.se

Varuhusmedarbetare, sommarvikariat

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb