saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Jula Sverige har idag 56 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Nacka söker vi nu Varuhusmedarbetare för sommarvikariat.

Det här är dina möjligheter   

Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig! Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

På Jula är kunden allt! Som varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att genom ett servicemedvetet bemötande finnas till för kunden och kunna ge råd och lösningar inom vårt spännande produktsortiment. I ditt arbete ingår även varuvård, kassaarbete, hantering av reklamationer, ombyggnation av säljytor inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är välpåfyllt med varor och tydligt exponerat.   

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

- Är nyfiken, utåtriktad och känner försäljningsglädje   

- Är genuint serviceinriktad och har en hjälpsam attityd gentemot både kunder och kollegor   

- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker   

- Trivs med högt tempo, har bra energi och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag   

- Har drivkraft och entusiasm till att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt 

- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 

- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Bra att veta

Placering Nacka. Som Varuhusmedarbetare arbetar du dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna är på deltid 50% med start omgående till och med v. 36. För dig som visar framfötterna kan det finnas chans till förlängning under hösten. 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande vilket kan komma att innebära att tjänsterna tillsätts innan ansökningstiden gått ut. För att lämna din ansökan klicka på knappen "Skicka in ansökan" ovan. Sista ansökningsdag är den 12 juli 2020. Frågor om tjänsterna besvaras av Varuhuschef Daryan Yassin via mail: daryan.yassin@jula.se

 

Varuhusmedarbetare, sommarvikariat

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Dela detta jobb