saljjobb.se

logga

Vi söker Account Managers till techbolag på Östermalm

Ort
Utgår

2021-06-09

Ansök nu

Vi söker Account Managers till techbolag på Östermalm

Om tjänsten
Som Account Manager representerar du vår kunds varumärke. Du har ett övergripande ansvar och koordinator för dina tilldelade kunder och prospektkunder inom de branscher vi verkar mot. Som Account Manager är du den strategiska länken mellan våra kunder och den egna organisationen. Du leder utan att vara chef och besitter ett högt affärsmannaskap med mycket goda projektledaregenskaper. Du har ett starkt kundfokus och är en naturlig kommunikatör som har lätt för att möta människor på alla företagsnivåer. Du arbetar strukturerat och metodiskt för att hjälpa våra kunder att göra bättre och smartare inköp av våra produkter och tjänster.

Du lever för Engagemang och Samarbete både gentemot kunder och inom det egna företaget. För att trivas hos oss i rollen som AM så delar du vår kunds värdegrund och du brinner för att göra affärer och att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder.

För att lyckas som AM så samarbetar du tätt med våra säljkanaler Bearbetande försäljning, Butik och Digitala Affärer som vi verkar genom gentemot alla våra kunder. Du har tillgång till ett fantastiskt sortiment, egna varumärken och marknadens bredaste utbud av innovativa och digitala lösningar. Tillsammans arbetar vi för att bli marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

Vi söker dig som:
Vi tror att du är en erfaren affärsman/kvinna med minst 2 års erfarenhet från tidigare AM-tjänster eller liknande roller. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi och/eller marknadsföring. Även tidigare ledarerfarenheter är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning i vårt företag.

Eftersom tjänsten innebär ansvar för kunder som verkar i hela landet förekommer regelbundna resor och övernattningar. B-körkort, flytande tal och skrift i svenska och engelska samt mycket god digitala kunskaper är krav.

Placeringsort STOCKHOLM

Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du ingår i den nyligen sammansatta och offensiva AM-organisationen som består av ett 20-tal medarbetare.

Tjänsten inkluderar förmånligt förmånspaket bestående av fast grundlön med möjlighet till bonus, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Ansökan
Tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen 

Dela detta jobb

logga
Vi söker Account Managers till techbolag på Östermalm

MT Sales Sweden AB