saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Var? Vår marknad är i första hand Sverige, Norge och Danmark. Vi är ett glatt gäng kollegor fördelade på kontoren i Halmstad, Anderstorp och Salo i Finland, som söker en ny medarbetare.

När? Urval kommer att ske löpande med tillträde snarast. Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till jobb@battenfeld.se.

Vem? Battenfeld Sverige AB expanderar och söker nu en driven säljare för extruderings- och återvinningsindustrin i Sverige, Norge och Danmark. Som person är du ansvarsfull, rutinerad och har god social förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet av plast- och gummiindustrin, eller tidigare erfarenhet av maskinförsäljning är meriterande. Du bör ha goda tekniska kunskaper och måste tycka om att vara på resande fot. Då resande är en del av jobbet ingår tjänstebil, så det är krav att du har körkort. Att kunna tala och skriva både svenska och engelska är ett krav.

Arbetsuppgifter Som säljare på Battenfeld kommer du att bearbeta och utveckla långvariga relationer med såväl nya som befintliga kunder. På extruderings- och återvinningssidan arbetar vi främst i Sverige, men även Norge och Danmark. I tjänsten ingår resande i dessa länder, samt till leverantörerna som befinner sig i främst Österrike och Tyskland.

Vi erbjuder Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och återkommande aktiviteter ihop. Internutbildning för våra säljare sker huvudsakligen ”på fältet” ihop med en kollega. Som säljare har du en resande tjänst, och därmed ingår tjänstebil.

Om Battenfeld Sverige Vi är ett familjeägt företag som sedan starten 1978 har levererat utrustning till plast- och gummiindustrin i främst Sverige, Norge och Finland. Ihop med våra systerbolag Wiba Automation AB och Wiba Nordic oy omsätter vi ca 90 mkr och har ett 20-tal anställda fördelat på tre arbetsplatser.

Ansökan Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via e-post till jobb@battenfeld.se. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

logo

Vi söker driven säljare

Ort
Utgår

2022-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb