saljjobb.se

Vi söker en affärsnära HR Business Partner till Kungälv

Företag Swedish Match AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Vi söker en affärsnära HR Business Partner till Kungälv

Vårt vinnande lag behöver nu en affärsnära HR Business Partner till Kungälv och väntar ivrigt på din ansökan!

Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.

Hos oss gör du skillnad genom att:

Organization Develpment/HR har en central ställning på Swedish Match. HR’s uppdrag är att stötta och hjälpa chefer att bli bäst på sina jobb. Det gör vi genom att vara värdeskapande, kompetenta, effektiva, kommunikativa, tillgängliga samt leverera ett gott bemötande. Vill du vara med på resan framåt? Då är detta din nästa utmaning!

Vi behöver nu en affärsfokuserad HR Business Partner. Som HR Business Partner på Swedish Match arbetar du affärsnära med kvalificerade HR-frågor i en börsnoterad, internationell och mångfacetterad koncern. Du ingår i HR-avdelningen och rapporterar till Swedish Match HR Manager för Europadivisionen.Tjänsten är placerad på vår snusfabrik i Kungälv och är på 100%.

Din arbetsvardag på Swedish Match:

•Du arbetar med att leverera HR-affärsstöd till fabrikens chefer och övriga anställda. Detta innebär att du, i första hand, ska stödja och utveckla cheferna i frågor rörande allt från arbetsrätt, rekrytering, organisations- och kompetensutveckling till rehab och friskvård. Dina kompetenta kollegor finns där som ett självklart stöd och varje arbetsdag har vi kollegor något nytt att lära oss av varandra.

• Du arbetar i en utvecklande och mångsidig roll i en snabbföränderlig miljö med många olika kontaktytor, från olika delar av verksamheten. Du stöttar chefer inom HR-området, agerar som en proaktiv partner med kunskap och förståelse för verksamheten samt dess behov. På Swedish Match arbetar vi kontinuerligt med öppen och ärlig feedback, vilket bidrar till en tydlighet kring förväntningar och upplevelser av vår leverans.

•Du kommer också att arbeta kontinuerligt tillsammans med dina kollegor på HR-avdelningen med att förbättra och utveckla HR-avdelningens processer, rutiner och strukturer. På Swedish Match uppmuntras du att dela med dig av dina idéer, iakttagelser och förbättringsförslag.

•I rollen ingår även en viss HR-administration, du bör därför även trivas med och kunna hantera administrativa uppgifter.

Som HR Business Partner till Kungälv arbetar du i den europeiska divisionen, Swedish Match Europe Division. Du ingår i Organization Development och rapporterar till HR Manager. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning. Vidare har du minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en affärsnära roll. Du har även erfarenhet av att jobba med kollektivanställda. Du har tidigare arbetat med frågor kopplade till olika avtal för arbetare och är van att jobba både strategiskt och operativt med HR-frågor. Det är meriterande om du tidigare haft en chefsroll och ansvarat för HR-frågor ute i linjen.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du som person är lyhörd och smidig med förmågan att bemöta och samarbeta med olika människor. Du är handlingskraftig och drivs av att både få initiera och driva projekt. Vi tror vidare att du är affärsmässig och motiveras av att få vara med och på ett modernt sätt driva HR-arbetet inom Swedish Match framåt!

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Uppfyller du inte alla våra krav? Den personen vi söker hade inte låtit sig bli stoppad av det!

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Uppfyller du inte alla våra krav? Den personen vi söker hade inte låtit sig bli stoppad av det!

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Arbeta med stolta och drivna kollegor

  • Förmåner som gör skillnad i vardagen

  • Ny kompetensutvecklingsplan varje år

  • Rättvis, marknadsmässig lön

  • Bli aktieägare i Swedish Match

  • Vara en del av ett ansvarsfullt företag

En värld utan cigaretter

Drygt en miljon svenskar öppnar locket till sin snusdosa varje dag och många av dem är före detta rökare. Det är mycket tack vare snuset som vi röker minst i EU. Swedish Match tror på öppenhet och att erbjuda människor ett säkert sätt att njuta av tobak och nikotin. Få känner till att halterna av de flesta så kallade skadliga ämnen i snus inte är högre än i grönsakerna på middagsbordet och att EU tog bort cancervarningen från snusdosorna 2001. Vi menar att snus i förlängningen räddar liv genom att konkurrera ut den dödliga rökningen. Inte konstigt att vi på Swedish Match är så enormt stolta över att jobba här!

Europe Divisions verksamhet inom Supply Chain och Research&Development är certifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015

Dela detta jobb

Vi söker en affärsnära HR Business Partner till Kungälv

Swedish Match AB