saljjobb.se

Vi söker en Butikssäljare med stort kundfokus till vår nya butik i Göteborg

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Vi söker en Butikssäljare med stort kundfokus till vår nya butik i Göteborg

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Göteborg Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för den dagliga driften i butiken. I arbetet ingår kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder och att bistå dessa med teknisk information och rådgivning. Vidare ingår även att sköta beställningar, uppackning och påfyllning av varor. Du arbetar hela tiden för att gemensamt med dina kollegor uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig som
Är en positiv och engagerad person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är utåtriktad och lyhörd inför våra kunders önskemål och har ett stort fokus på att hitta lösningar. Vidare är du bra på att driva igenom idéer och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat. Du har:

  • Gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvd på annat sätt
    Kunskap om branschen med intresse för försäljning
  • Goda tekniska kunskaper
  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation, alternativt försäljning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 9 maj.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Henrik Köster, Säljchef Region Väst, +46 31 86 93 14

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel. +46 40 385113

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cebebelysning.se, www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Vi söker en Butikssäljare med stort kundfokus till vår nya butik i Göteborg

Elektroskandia