saljjobb.se

Vi söker en Teknisk innesäljare med stort kundfokus

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Vi söker en Teknisk innesäljare med stort kundfokus

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge eller Falun Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi på Elektroskandia erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar du med stort eget ansvar och det är lagets resultat som är det viktigast. Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

För att ytterligare stärka vår position på marknaden rekryterar vi nu en Teknisk innesäljare till Region Mitt.

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp, leveransplanering. Du bistår även med teknisk rådgivning inom olika produktområden både internt och externt. Du arbetar som säljsupport till kundansvarig säljare och tillsammans med övriga kolleger bidrar du till att utveckla vår totala affär inom det geografiska området. Tjänsten innebär också att i samråd med kundansvarig säljare, besöka och bearbeta nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som

Vi söker dig med gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning från liknade branscher.

Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga, flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person ser vi att du har förmåga och vilja att hjälpa kund och kollegor för att hitta bästa möjliga lösning. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och ansvarsfull med ett stor eget driv.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2020-12-04.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Stefan Göras, Regionchef Tfn: +46 243-257901

Facklig kontaktperson för tjänsten är Patrik Bäckström, Unionen 040-38 51 13

Inför anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi söker en Teknisk innesäljare med stort kundfokus

Elektroskandia