saljjobb.se

Vi söker en teknisk innesäljare till Division Industri

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Vi söker en teknisk innesäljare till Division Industri

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare inom division industri är du en viktig länk i kedjan där du bland annat arbetar med att ta fram konkurrenskraftiga anbud, hantera avtal, materiallistor samt offertbearbetning för våra stora industri-, export-, infra- och LOU-kunder. Du kommer även att arbeta med kostnadsbesparingsprojekt samt i övrigt förekommande uppgifter på avdelningen. Du arbetar tätt ihop med industriorganisationens Key Account Managers samt övriga tekniska innesäljare i supportgruppen. 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har kännedom om elprodukter och gärna erfarenhet från elgrossistbranschen. Vana från prissättning och utbytesarbete av produkter i artikellistor inom industriområdet värdesätts. Vidare bör du ha elteknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt förvärvat likvärdig kunskap på annat sätt. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, vana att arbeta i excel är meriterande.

Som person ser vi att du är tillmötesgående och att du tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Du har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Vi är ett team inom industri som jobbar centralt över hela landet. Goda möjligheter finns att utvecklas både inom divisionen och företaget.

Upplysningar

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Supportchef Mika Vinstoy, 019-19 83 07.

Placeringsort Örebro alt. efter överenskommelse.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sista ansökningsdag

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-31.

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,2 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport.

Dela detta jobb

Vi söker en teknisk innesäljare till Division Industri

Elektroskandia