saljjobb.se

Vi söker Försäljningschef inom handverktyg och förnödenheter

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Vi söker Försäljningschef inom handverktyg och förnödenheter

Din roll
innebär ett övergripande ansvar för driva försäljningen inom handverktyg och förnödenheter på Ravema. Tjänsten innebär budget- och resultatansvar i Sverige, Norge och Finland där vi har vår verksamhet. 

Som Försäljningschef leder man arbetet med att säkerställa lönsam tillväxt och en ökning av våra marknadsandelar genom en tydlig kund- och produktstrategi.

Fokusområden för tjänsten är att:
•    Införa en ny modern ledarstil till ett team som skall ta sig in på en mogen bransch.
•    Implementera förändringar och hitta nya verktyg inom sälj- och marknadsföring samt vara ännu mer nutids- och marknadsanpassad.
•    Att generellt öka den inre effektiviteten för att kunna säkra lönsamhet och tillväxt för framtiden.
•    För framtiden driva fram och erbjuda nya produkter och tjänster och även e-intelligenta lösningar tillsammans med teamet och partners för att hela tiden säkerställa Ravemas konkurrenskraft.
•    Utveckla säljkåren till att marknadsföra och sälja förnödenhetsprodukter inom specialistområden och nya branscher.

Din profil
Rollen kräver en gedigen sälj- och ledarerfarenhet samt kunskap och förståelse för svenk och nordisk tillverkningsindustri. 

Rollen ställer även stora krav på nytänkande och uppföljning, då vi vill förändra arbetssättet inom specialistområdena för att säkerställa försäljning av kompletterande produkter.

Vi vill också att arbetet med globala KAM kunder utvecklas till en ny nivå. Detta kräver en stark och tydlig ledare som är prestigelös, målinriktad och lätt att samarbeta med, utan att för den skull ge vika på utvecklade strategier och processer.

Du har en dokumenterad erfarenhet av försäljning mot indutrin, gärna inom förnödenheter samt erfarenhet av personalansvar. Högskoleutbildning inom teknik/försäljning är meriterande.
Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast. 

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.
Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i LMT Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I LMT Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

För mer information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Anders Jinglöv på telefon +46 370-488 00 eller mail: anji@ravema.se

Sista ansökningsdag är 2021-07-31, men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Dela detta jobb

Vi söker Försäljningschef inom handverktyg och förnödenheter

Ravema AB