saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker innesäljare

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Vi söker innesäljare

Är du ett proffs på relationsskapande och service? Har du ett stort intresse för innovativa digitala tjänster? Skulle du dessutom vilja jobba på ett stabilt och väletablerat företag med en fantastisk gemenskap och stora möjligheter att påverka din karriärresa? Då kan du vara en perfekt match för oss!

Flex Applications är en av Sveriges ledande leverantörer inom området webbaserade HR-/personalsystem. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver förstärka vårt försäljningsteam med en innesäljare som vill växa tillsammans med oss.

Om tjänsten

I rollen som Innesäljare arbetar du med att skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen i relationen till våra potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar för uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder via framförallt telefon och mejl.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att aktivt och behovsanpassat hjälpa befintliga kunder med deras lösningar hos oss samt att uppsökande hantera potentiella nya kunder för att boka in möte med dessa och någon av våra Account Managers. Du har ett stort ansvar för att säkerställa hög kundnöjdhet och arbetar i varje moment med att uppnå kundens förväntningar. I arbetet som Innesäljare arbetar du efter Flex Applications fastställda processer och rutiner samt är ansvarig för att kontinuerligt förbättra dessa.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

Existerande kundhantering

• Strukturerad och kontinuerlig kvalitetsuppföljning av Flex kunder
• Proaktiv och långsiktig planering för hantering av kundens systemlösningar
• Merförsäljning av Flex tilläggsmoduler och tjänster
• Löpande uppföljning av avslutad kund
• Erbjuda och informera om våra kurser och webbinarier
• Boka möten med kund och kundansvarig
• Följa upp kampanjer
• Kundundersökningar

Intressenthantering
• Proaktiv bearbetning av intressenter för Flex systemlösningar
• Hantering och uppläggning av prospekt i CRM-system

Vi erbjuder

Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Innesäljare räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. På Flex får du vara med på en unik tillväxtresa med fokus på att ta vår helhetslösning inom HR till nästa nivå. Självfallet har vi kollektivavtal, goda förmåner och utbildningar.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, och för att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är resultatorienterad och brinner för service. Vi tror även att du får energi av att prata med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Det är en självklarhet för oss att du är engagerad, serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Du hittar smarta, hållbara lösningar och verkar för att Flex vill skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen.
Företaget befinner sig i en stark tillväxtfas, vilket innebär att du behöver vara flexibel och förändringsbenägen. Vi ser att du gillar att ta egna initiativ till förbättringar och vill arbeta på ett företag där du får vara med och påverka både din egen karriärsresa och företagets resa.

Övriga kvalifikationer
Utöver ovan ser vi att du har nedan kvalifikationer för att vara aktuell för tjänsten:
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och/eller bokning
• Har erfarenhet från servicebranschen i en tidigare roll som t.ex. kundservicemedarbetare/säljare/koordinator eller motsvarande
• Starkt meriterande om du arbetat med SaaS-lösningar sedan tidigare
• God språkkompetens i svenska
• Van att arbeta i olika system
• Arbetat i något CRM-system sedan tidigare

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h/v) med inledningsvis sex månader provanställning och start omgående enligt överenskommelse. Placering på något av våra kontor, Göteborg, Stockholm eller Örebro. Vi tillämpar en hybrid arbetsmodell där våra medarbetare jobbar från kontoret men också har möjlighet att jobba hemifrån.

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Välkommen med din ansökan!

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Använd knappen nedan eller så skickar du din ansökan med CV och personligt brev till: ansokan@flexapplications.se. Ange 220531-S i ämnesraden. Vi rekryterar löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.

Frågor om tjänsten? Kontakta Maria Utbult, Sales Manager, på telefon 070-872 95 10 eller e-post maria.utbult@flexapplications.se

Dela detta jobb

logo
Vi söker innesäljare

Flex Applications Sverige AB