saljjobb.se

Vi söker Marknadsansvarig

Företag InsightOne
Ort
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Vi söker Marknadsansvarig

Vill du arbeta i en varierad marknadsroll med B2B-fokus där ena dagen inte är den andra lik? Trivs du i en självgående roll med många kontaktytor och ett övergripande ansvar? Vi söker dig som brinner för att skapa content och som löpande ska förse övriga organisationen med kvalitativt marknadsunderlag.

Om tjänsten

Det här är ett föräldraledighetsvikariat på heltid som varar till och med mars 2023 med eventuell möjlighet till förlänging. Du blir anställd av Bravura och arbetar hos InsightOne.

Om oss

InsightOne har en 30-årig historia i Norden och en ledande position inom analys av konsumenter och deras köpbeetende. Vi hjälper uppdragsgivare att identifiera, förstå och nå kunder och prospekts för att uppnå en större effekt av sina marknadsföringsinsatser. Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och har idag cirka 20 anställda i Norden och mer än 250 kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Arbetsuppgifter

Som marknadsansvarig har du ett övergripande ansvar för att skapa content i diverse kanaler i syfte att öka varumärket InsightOnes synlighet. Du arbetar brett med olika marknadsaktiviteter som exempelvis annonsering, event, produktpaketering och leadsgenerering. Du arbetar både självständigt och tillsammans med olika byråer med att ta fram det material du behöver, allt från text och bild till rörligt material. I din roll ansvarar du för att hemsidan och LinkedIn uppdateras löpande, samt att hemsidan är sökordsoptimerad på bästa sätt. I många delar har du stöd av byråer. Du har även hand om att allt marknadsunderlag, för både internt och externt bruk, är korrekt och stämmer överens med den visuella profilen.

Du ansvarar för planering och utförande av olika event som frukostseminarier och webbinarier i studiomiljö, samt utskick av eventinbjudningar och nyhetsbrev. En stor del av din roll innebär också att agera säljstöd gentemot dina kollegor. Du stöttar sälj i att ta fram och förfina marknadsmaterial som de i sin tur använder i sitt arbete. Det handlar bland annat om att ta fram tilltalande PowerPoints som förmedlar sitt innehåll snyggt visuellt. Vidare sköter du viss fakturering och administration i Upsales.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Eftergymnasial utbildning, exempelvis inom marknadsföring eller ekonomi

  • Minst två års erfarenhet från liknande roll

  • Goda kunskaper i Power Point, PhotoShop och WordPress

  • Erfarenhet från annonsering i på sociala plattformar som Facebook eller LinkedIn

  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift

  • Erfarenhet från Upsales och InDesign är meriterande

För att passa i rollen som marknadsansvarig ser vi att du är en driven och självgående person med skinn på näsan som har lätt för att ta eget initiativ för att få ditt arbete att gå framåt. Du gillar att skapa content av olika slag och tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter. Du är van att jobba i projektledarrollen med många järn i elden och ser lösningar snarare än problem. Du är en glad och kreativ person med ett estetiskt öga och positiv energi som trivs med att jobba både självständigt och i team.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och anser att välbefinnande och att ha roligt på jobbet leder till goda resultat. Därför lägger vi stor vikt vid social kompetens. Våra värderingar är att i relationen till varandra och våra kunder vara orädda, proaktiva och engagerande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse / i november
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sker via Bravura. Har du funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna HÄR. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta Bravuras kandidatsupport via chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50. Ange vilken tjänst det gäller.

Dela detta jobb

Vi söker Marknadsansvarig

InsightOne