saljjobb.se

 

Element erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, kalibrering och certifiering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvar, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri, medicinteknik mm.

Våra svenska verksamheter är indelade i två olika bolag Element Materials Technology och Element Metech, med huvudkontoret i Linköping. Vi är ca 300 anställda och finns på 10 orter i Sverige. Över 30 års erfarenhet har gjort oss till ett välrenommerat företag och vi söker ständigt nya vägar för att överträffa våra kunders behov och förväntningar.

Vi ingår i Element Materials Technology Group som utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC-sektorn, Testing, Inspection & Certification. 

Vi söker nu Innesäljare

Elements vision är att skapa förutsättningar för våra säljare att bli världens bästa säljkår, våra skarpa ingenjörer borgar för att skapa en leverans av toppkvalité. 

Vi söker dig som vill bli en del av vårt innesäljarteam, och där ansvara för försäljningen inom alla våra tekniska områden, där framtida möjligheter synes närmast oändliga

Arbetsuppgifter:
Vi ser dig som en relationsbyggare som skapar och underhåller en professionell relation med våra kunder. Du hittar nya möjligheter för merförsäljning och öka värdet av vår ’sales pipeline’. Din administration gör du i vårt CRM system Dynamics. Vi förväntar oss att du har en mycket hög närvaro hos kund via telefon och dator och jobbar proaktivt i ditt säljarbete. 

Till din hjälp har du en gedigen digital marknadsföring via vår ägare Elements kanaler, ett inflöde av leads från vår organisation samt det strategiska arbete som görs inom Element och som du själv är en del av. 

I innersäljar teamet är vi idag 5 personer. Ni arbetar nära hela vårt Sales team samt övriga kollegor inom leveransorganisationen.  

Din profil:
Ditt säljarbete kännetecknas av struktur och proaktivitet vilket skapar förutsättningar för en hög aktivitetsnivå och marknadsnärvaro. Som innesäljare har du telefonvana, är en god lyssnare, nyfiken samt har en god förmåga att identifiera nya möjligheter hos kunden. Du har en positiv inställning och ett starkt driv att åstadkomma resultat och stimuleras av att din prestation mäts och premieras.

Erfarenhet från teknisk tjänsteförsäljning med dokumenterat goda resultat är meriterande. Har du också en teknisk grundförståelse ger dig det goda förutsättningar att lyckas i rollen. Du hanterat svensk och engelska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder en roll med många kontakter i ett företag som befinner sig i en mycket spännande förändringsfas. Utöver din erfarenhet kommer du få den kompetensutveckling du behöver för att lyckas i rollen. 

Låter det som ett steg i rätt riktning i Din framtida karriär, skicka då ditt CV via "Ansök nu".

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Insides Sales Manager Mike Sommer på telefon 073 -  446 47 57 eller HR chef Kristina Wiberg, 0705-75 60 06.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi söker nu Innesäljare

Ort
Utgår

2019-10-09

Ansök nu

Dela detta jobb