saljjobb.se

Vi söker nu Trainee- Säljare

Ansök nu

Vi söker nu Trainee- Säljare

Brinner du för service och försäljning? Trainee-säljare sökes till en av världens största elgrossistkoncerner!

Är du i början av din karriär och på jakt efter en möjlighet att bli en riktig stjärna inom försäljning? Har du ett intresse för tekniska lösningar? Vill du dessutom leverera kundupplevelser i världsklass och utveckla dina skills?  
Vi startar nu upp vårt första Trainee-program som riktar sig till dig som lockas av tekniska lösningar, snabba förändringar och har en vinnarskalle som få!

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 32 länder på tre kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har ca 800 medarbetare på drygt 60 platser och en omsättning på cirka 4,5 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. 

Från Trainee till en av branschens bästa säljare!

Som trainee hos oss på Rexel kommer du under cirka ett års tid få lära dig allt du behöver veta om våra produkter och vårt företag. Du kommer att få arbeta med båda våra varumärken Selga och Storel med målet att bli en del av branschens bästa säljkår! 

För att du ska få en bra grund att stå på kommer din tid som trainee inledas med en gedigen introduktion. Du kommer även att tilldelas en erfaren ledare som ansvarar för att du kommer in i din nya roll ordentligt och säkerställer att du kravställs enligt de mål som satts. Ni kommer även att ha täta uppföljningsmöten för att trygga att du utvecklas i rollen enligt plan.
Som traineesäljare arbetar du med nykundsbearbetning inom ditt geografiska område. I din roll kommer det både att ingå prospektering av nya kunder och bearbetning av befintliga. Du kommer att boka upp dina dagar via telefon och genomföra möten ute på fältet. Rollen innebär ett stort mått av frihet, då större delen av arbetsdagen spenderas ute hos våra kunder!

Tre anledningar till att söka rollen som trainee-säljare 
✔ En unik möjlighet att få gå in som trainee för att bygga en långsiktig karriär!
✔ Arbeta på en av världens största elgrossistkoncerner i absolut teknisk framkant!
✔ Ett roligt äventyr tillsammans med branschens bästa säljkår!

En förutsättning för att kunna briljera som säljare hos oss är att ha ett anlag och en nyfikenhet för det tekniska. Har du inte erfarenhet inom försäljning av tekniska lösningar? Det löser vi. Vi tror att man kommer långt med rätt personlighet. Den tekniska kompetensen ser vi till att du lär dig på plats.
För att vara aktuell för rollen som traineesäljare så behöver du ha ungefär 1-3 års arbetslivserfarenhet inom sälj eller service. Det viktigt för oss är att du är en vinnarskalle med stort engagemang med förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du bör som person vara social och säljinriktad och alltid sträva efter att erbjuda våra kunder service i toppklass. Att tala och skriva svenska flytande samt inneha B-körkort är krav för denna tjänst. Självklart är även du med erfarenhet från elbranschen mer än välkommen med din ansökan!

Vi kommer att kalla aktuella kandidater till rekryteringsträffar på tre orter, se nedan. På dessa träffar får du mer information om Rexel och traineerollen. Du får även möjlighet att lära känna och presentera dig för några av oss i verksamheten.

Malmö 10 december
Göteborg 11 december
Stockholm 12 december

Är du nyfiken och redo att ta nästa steg i karriären med tillsammans oss på Rexel? Skicka in din ansökan redan idag! Motivera gärna i det personliga brevet varför du sökt och vad som är lockande för dig i just denna roll.

Välkommen!

Dela detta jobb

Vi söker nu Trainee- Säljare

Rexel Sverige AB