saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om rollen:

Vi söker en kundansvarig projektledare som har erfarenhet av att projektleda och koordinera projekt för lokala, nordiska samt större internationella uppdragsgivare.

Som kundansvarig projektledare leder du ditt team av kunniga medarbetare och bidrar till att dina kunder når sina uppsatta mål. Det är av stor vikt att du är en problemlösare och kan identifiera kunders behov samt lösa deras kommunikativa utmaningar.

Dina ansvarsområden:

  • Du anammar dina arbetsuppgifter med allt från brief, kreativ process till uppföljning av effekt, resultat och mål med kund på ett strategiskt samt operativt sätt.

  • Du bidrar till att kunden uppnår och helst överträffar sina mål samt hjälper kunden genom hela kommunikationsprocessen.

  • Du har budgetansvar samt ansvar för uppföljning av nyckeltal.

  • Du ser till att arbetsgruppen anpassar kvaliteten på arbetet utifrån den givna budgeten.

  • Du ha en hög affärsförståelse vilket gör att du både skapar nya och säkerställer befintliga affärer i dina uppdrag.

Om dig:

  • Du har 4-5 års erfarenhet som projektledare eller som operativ projektledare från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning.

  • Du har erfarenhet av att arbeta med flertalet olika kommersiella varumärken med olika målgrupper.

  • Som person är du noggrann, kommunikativ och en bra ledare. Du trivs att jobba med flera bollar i luften och att se resultat av teamets arbete.

  • Du har en akademisk utbildning inom Ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom projektledning.

  • Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

Om oss:

Vi på FCB Fältman & Malmén ser kreativitet som en ekonomisk hävstång för våra uppdragsgivare. Det handlar om att skapa försäljning idag och bygga starka varumärken över tid. Som fullservicebyrå jobbar vi på både nationell och nordisk marknad, främst med områdena strategi, idé, design, film, digitalt content, SOME, produktion och kommunicerar inom B2C, B2B, B2I, B2S. Vi har även en studio för film och ljud.

FCB Fältman & Malmén är partner med det globala byrånätverket FCB och vi är stolta över att vara utsedda till Årets Byrå 2021 i Sverige!

Låter detta som något för dig? Hör av dig med CV och personligt brev till mikaela.wirz@faltman-malmen.se redan idag då intervjuer sker löpande.

Har du några frågor gällande tjänsten eller oss som Byrå ring: +46 73 99 333 28

Start: Omgående

Omfattning: Heltid  

Ort: Stockholm

 

 

 

logo

Vi söker projektledare

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb