saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker säljare!

Företag Maskineriet AS
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Vi söker säljare!

Önskar du att jobba med Nordens största och främsta varumärke! Nu etablerar vi oss i Sverige och söker 10 hungriga säljare!

Maskineriet AS är Norges största och främsta Callcenter. Vi har funnits i Norge sedan 2010 och vunnit utmärkelsen ''Årets Callcenter' sju av de åtta senaste åren.

Nu önskar vi att etablera oss i Falun tillsammans med våra stora och välkända uppdragsgivare.

Du har nu en unik möjlighet att arbeta tillsammans med flera av Nordens största och främsta aktörer inom sina områden, och vi erbjuder nu en unik möjlighet för dig som önskar utveckla dig som säljare och kundrådgivare.

Vi söker nu säljare och kundrådgivare till vårt projekt tillsammans med Fortum.

Fortum är nordens största strömleverantör, med sina 2,5 miljoner kunder.

Arbetsuppgifter avser dels kontakt med befintliga kunder, men även att knyta nya kundkontakter till Fortum i Sverige över telefon. Vi har toppmoderna kontorslokaler i Falun, men erbjuder även möjligheten att arbeta hemifrån, alternativt en kombination av båda delar.

Vi söker dig som önskar en karriär inom försäljning samt dig som motiveras av att tävla och drivs av en prestationsbaserad lön. Du som är initiativtagande och drivs av att uppnå goda resultat. Som säljare hos oss brinner du för att nå målen genom att arbeta strukutrerat och målintriktat. Som framgångsrik säljare i Maskineriet blir du uppmärksammad, och vi erbjuder stora möjligheter för utveckling hos oss i Maskineriet.

I Maskineriet fokuserar vi på utveckling av våra anställda, och för de som visar framfötterna finns alltid möjligheten att klättra i karriären. Företaget växer och vi behöver därmed fler teamleaders. Maskineriet är därför en väldigt bra arbetsplats att påbörja sin karriär inom sälj- och ledarskap. Hos oss får du möjlighet att erhålla kunskap och erfarenhet som du tar med dig genom hela livet!

Under rådande restriktioner kommer vi att genomföra intervjuer och uppstart digitalt.

Du som söker:

  • Utåtriktad och engagerad - god kommunikationsförmåga

  • Drivs av resultat och är målinriktad

  • Brinner för att sälja

  • Flytande i svenska skriftligt och muntligt

Vi erbjuder:

  • Mycket goda lönevillkor, fastlön + provision

  • Grundläggande sälj- och produktupplärning

  • Regelbunden uppföljning tillsammans med teamleader, för bästa möjliga utveckling

  • En arbetsmiljö med unga och proffsiga kollegor

  • Stora möjligheter för utveckling som säljare och ledare, både i Sverige, men även i norden!


Arbetstid är 08:45 till 17:00 och passar perfekt för dig som önskar att jobba i ett högt tempo, lära känna nya människor och vara en del av en fantastisk arbetsmiljö!

Vi på Maskineriet är i dag 515 anställda, men söker nu ännu fler duktiga och hungriga personer med ambitioner om att ta steget vidare i karriären!

Låter detta som något för dig, kontakta oss idag!

For mer information, ta kontakt med Lars Rune Andersen via telefon +47 950 29 802 alternativt mail lars.rune.andersen@maskineriet.no

Dela detta jobb

Vi söker säljare!

Maskineriet AS