saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker Support till Försäljning och Beredning/Inköp

Företag Ravema AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-25

Ansök nu

Vi söker Support till Försäljning och Beredning/Inköp

Är du en noggrann och administrativt stark person som trivs i en flexibel roll där du får ta mycket eget ansvar? Då har Ravema i Värnamo ett längre vikariat som kan passa dig. Välkommen med din ansökan!

Vi på Ravema söker en Support till Försäljning och Beredning/Inköp då en av våra medarbetare går på föräldraledighet under våren 2022. Vi letar efter dig som vill axla rollen som ”Support till Försäljning och Beredning/Inköp” under ett vikariat på cirka 1,5 år på Ravema.

Rollen innebär att vara en daglig support till avdelningen Beredning/Inköp genom att ansvara för administrationen kring beredning, offerter, inköp och fakturering.

Fokusområden för tjänsten är att:

  • Beredning och distribution av offerter

  • Lägga beställningar på inköp

  • Hantera inkommande fakturor och inköpsordrar

  • Leveransbevakning

  • Fakturering av maskiner och andra produkter

Kvalifikationer

Som person är du noggrann och arbetar effektivt genom att vara kunnig i Officepaketet samt lättlärd i övriga system, Ravema använder IFS. Det är också viktigt att du presterar bra i ett högt tempo och trivs när det finns mycket att göra. Du är en god kommunikatör som kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. Den huvudsakliga engelska kommunikationen sker via mail.

För att lyckas i rollen behöver du ha en dokumenterad god erfarenhet av administrativa uppgifter inom ekonomi, logistik, inköp eller liknande arbetsuppgifter. Du har minst en gymnasial utbildning bakom dig.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under cirka 1,5 år med tillträde enligt överenskommelse. Placering är Värnamo. För mer information om tjänsten kontakta Johan Forsander 010-331 90 67.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. 

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i Pronect Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Vill du bli en av oss?

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

 

Dela detta jobb

Vi söker Support till Försäljning och Beredning/Inköp

Ravema AB