saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker Värd / Värdinna till Järntorget

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Vi söker Värd / Värdinna till Järntorget

Vi söker nu ytterligare en värdinna till vårt Företagscenter på Järntorget.

På Järntorget, i Elof Hanssonhuset, ligger en av våra tre anläggningar med ca 80 rum. Lokalerna är fräscha och håller en hög standard.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att tillsammans med vår Platschef Petra ta hand om våra hyresgäster i den dagliga skötseln.
Du kommer att ta hand om hela processen i att sköta visningar för potentiella hyresgäster, ta hand om och skriva hyreskontrakt, till att se till att de har en väl fungerande vardag på kontoret.
Vi får många förfrågningar, varför vi inte behöver prospektera in nya gäster.

Varje morgon serverar vi en enklare men väldigt populär frukost, vilket innebär inköp samt fram- och avdukning av frukosten.
Den administrativa insatsen är relativt liten då vi sköter det mesta centralt. På Järntorget har vi fyra konferensrum som du kommer att se till att funktioner och material finns och fungerar.

Arkipelagen genomsyras av en anda att alla som ”bor” hos oss skall må bra, ha trevligt och fungera i ett socialt sammanhang och därigenom kunna prestera det mesta i sitt arbete. Detta har du en stor del i att medverka till.

Vi vill gärna att du
- Har en stor portion ”servicetänk”.
- Är en person som ser till dina kunders bästa.
- Har erfarenhet av liknande arbete, exempelvis konferensvärdinna.
- Har en god portion livserfarenhet som gör att du ser vad som skall göras.
- Har körkort och tillgång till bil.

Vi kan erbjuda ett mycket trevligt arbete på ett företagscenter där alla trivs. Vi i personalen får ta del av utvecklingsinsatser och roliga aktiviteter.

Känner du att du har det där lilla extra drivet som krävs för att vi alla skall må bra och fungera i vår arbetsvardag, är du mer än välkommen att söka denna tjänst.

I denna rekrytering samarbetar vi med faktiskt den trevligaste hyresgästen, Addsell Rekrytering. Har du frågor eller funderingar skall du inte tveka att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !

Arkipelagen är ett företagscenter med tre anläggningar, Sisjön, Järntorget och Hildedal. Vi startade 2003 och har idag 500 kontorsrum med en beläggning på 97%.
Vi är 15 medarbetare som alla fungerar utomordentligt bra för att våra hyresgäster skall må bra och ha trevligt på sin arbetsplats.

Dela detta jobb

Vi söker Värd / Värdinna till Järntorget

Yobber AB