saljjobb.se

logga

Viamedici söker förstärkning av ytterligare en driven, strukturerad och målmedveten Innesäljare

Ansök nu

Viamedici söker förstärkning av ytterligare en driven, strukturerad och målmedveten Innesäljare

Har du en stark passion för försäljning och motiveras av att utveckla befintliga och nya kundrelationer? Ser du dig själv som självstartande, strukturerad och målmedveten där du får vara med och bidra till att Sverige att räddar liv? Då kan den här rollen som Innesäljare hos oss på Viamedici vara rätt för dig!


ViaMedici tillhör koncernen Safe Life AB som under det senaste året intagit positionen som den ledande aktören på den nordiska marknaden inom vårt segment. Vi befinner oss i en stark tillväxtresa och nu behöver vi förstärka vår säljstyrka på Viamedicis huvudkontor i Lomma.

”Ett hjärtstopp kan ske plötsligt och drabba precis vem som helst. ViaMedici har kunskapen och redskapen som hjälper dig att rädda liv. Med våra hjärtstartare och utbildningar ökar vi tryggheten i vardagen.”

Din roll

I rollen som innesäljare, kommer du både att arbeta med uppsökande försäljning och merförsäljning mot befintliga kunder, i hela Sverige. Du kommer att erbjudas stor frihet att planera, strukturera och utföra ditt arbete.

I vardagen kommer du att ha ett kompetent, erfaret och närvarande stöd från kollegerna på kontoret. Dessutom ingår du i koncernens försäljningsteam där du regelbundet tillsammans med försäljningschef och säljteam kommer stämma av kring aktiviteter, försäljningar samt framtida koncept och utvecklingsplaner

Några av dina vardagliga uppgifter:

  • Aktivt söka upp och bearbeta nya potentiella kunder

  • Ta emot, hjälpa och följa upp inkommande leads

  • Administrera aktivitet och kundärenden i CRM

  • Ta initiativ samt tänka nytt och annorlunda i såväl försäljning som kundkontakt

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara positiv och lösningsorienterad. Viktigt är att du som person alltid är villig att se möjligheter och dessutom är modig att agera på dessa. Då stor frihet och förtroende kommer att ges, behöver du vara själsvartande, driven och strukturerad – och inte minst självständig.

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning och förmodligen även haft tidigare anställningar som just innesäljare. I tidigare roller, där uppsökande försäljning varit centralt, har din initiativförmåga,  ihärdighet och uthållighet har visat sig vara återkommande framgångsrika egenskaper.

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag 15:e augusti. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jonas Bågeman på jonas.bageman@roirekrytering.se

OSB: Med anledning av sommarledighet och semestrar, påbörjas selektion och urval först vecka 33 i augusti.

Om Viamedici AB

9600 människor som årligen avlider av plötsligt hjärtstopp är för många. Med lite medmänsklighet, mod, utbildning och hjärtstartare hade flertalet av dessa kunnat räddas.

ViaMedici startades 2006 med visionen att det ska finnas en hjärtstartare till hands oavsett var man befinner sig. Idag har vi placerat ut mer än 10.000 hjärtstartare i landet, och utbildat tusentals människor till att göra det viktiga arbetet i väntan på att ambulansen ska komma. På så sätt kan vem som helst vara den som blir den avgörande faktorn i arbetet med att rädda ett liv. Vi kan inte rädda alla människor – men vi kan rädda betydligt fler än vad vi gör idag.

ViaMedici tillhör koncernen Safe Life AB som under det senaste året intagit positionen som den ledande aktören på den nordiska marknaden inom vårt segment genom flertalet strategiska förvärv. Koncernen består idag av sju stycken operativa dotterbolag spridda på den svenska och finska marknaden och befinner sig nu i ett expansivt skede med en fortsatt förvärvsdriven tillväxtplan. Koncernen har en utarbetad strategi att bli en av de ledande aktörerna på den europeiska marknaden med betydande samarbeten mellan koncernbolagen, och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter av vara en del i denna tillväxtresa.  

Dela detta jobb

logga
Viamedici söker förstärkning av ytterligare en driven, strukturerad och målmedveten Innesäljare

Roi Rekrytering Sverige AB