saljjobb.se

Vikariat - Butikssäljare Täby

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Vikariat - Butikssäljare Täby

Arbetsuppgifter
Som Butiksäljare är din huvuduppgift att tillsammans med din kollega i butiken ansvara för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen.

Kvalifikationer
Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vidare är goda kunskaper i svenska i tal och skrift en förutsättning. Likaså kunskaper om att arbeta inom Officepaketet. 

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Tjänsten
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från 2020-01-01 till 2021-03-31

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Henrik Berglund, filialchef, som du når på telefonnummer 08-59125910.   

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se. 

Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Vikariat - Butikssäljare Täby

Rexel Sverige AB