saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vikarierande kommunikatör med webbansvar

Ansök nu

Vikarierande kommunikatör med webbansvar

Arbetsplatsen

Du kommer vara en del av vår kommunikationsavdelning som leds av kommunikationschefen och består av en kommunikationsdel med tre kommunikatörer och kommunens kundtjänst samt även budget- och skuldrådgivare. På kommunikationsavdelningen är prestigelöshet viktigt och vi utgår alltid ifrån vår värdegrund Vi i Klippan i vårt arbete. Vi jobbar idag i en kombination av på plats och på distans.

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Klippans kommuns kommunikation. Du kommer hamna rakt in i det spännande arbetet med att ansvara för arbetet med att bygga samt implementera vår nya webb. Du kommer projektleda införandet av den nya webben, vara kontaktperson mot leverantören samt vara en samarbetspartner mot kommunens verksamheter och kollegor i webb- och kommunikationsarbete. För att lyckas i rollen behöver du därför ha erfarenhet av projektledning och vara en person som har lätt för att knyta kontakter.

Under din arbetsdag kommer du vara involverad i annat webbrelaterat arbete samt stötta organisationen i kommunikationsfrågor. Vi arbetar i Sitevision och du behöver ha god erfarenhet av verktyget såväl tekniskt som innehållsmässigt. Du kommer utbilda och stötta verksamheterna i deras webbarbete och ansvara för att bygga upp och leda ett nätverk av redaktörer och publicister.
Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i webbtillgänglighetsdirektivet WCAG 2.1. Du kommer vara ansvarig för att kontinuerligt återrapportera kring webbarbetet så en förkärlek för struktur är viktig i rollen. I arbetet ingår såväl intern som extern kommunikation kontinuerligt under införandet av den nya webben.

Kvalifikationer

Du som söker har:
• Högskoleutbildning inom media- och kommunikation eller likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren
• Utbildning i projektledning och erfarenhet av arbetssättet.
• Goda kunskaper i Sitevision både innehållsmässigt och tekniskt
• B-körkort

Det är önskvärt med erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller arbete i politiskt styrd organisation.

Arbetet kräver även att du har förmågan att planera och organisera ditt arbete och att du ser det som självklart att hålla presentationer, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling. På samma sätt är det en självklarhet att skriva tydligt, klart och välstrukturerat samt att anpassa dina texter utifrån den tilltänkta målgruppen.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Heltid, 6 månader eller längre

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Anställningen är ett föräldravikariat med tillträde 1 februari 2022 eller snarast möjligt enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande.
Tidsbegränsat till: 2022-12-31
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Erika Vikström , Kommunikationschef
E-post erika.vikstrom@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C68909-2021-75
Sista ansökningsdag: 2021-12-09

Dela detta jobb

Logo
Vikarierande kommunikatör med webbansvar

Klippans kommun