saljjobb.se

Vikarierande Säljare inom Solenergi Stockholm

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Vikarierande Säljare inom Solenergi Stockholm

Är du verkligen nöjd där du är eller vill du åstadkomma något mer?
Vill du hjälpa Sverige på sin resa mot ett fossilfritt Sverige? Vill du vara med och forma framtidens Solenergianläggningar? Om tanken på att få vara med och skapa något som gör avtryck kittlar dig, ska du söka dig till oss på Rexel. Bli en av våra nya regionsäljare inom solenergi.

Vi söker nu en regionsäljare som skall ansvara för Rexels tillväxtområde inom solenergi i Stockholm.

Vi erbjuder en utvecklingsresa
Vi är ett branschledande företag med mycket stort innovationsfokus och du kommer här att tillhöra Rexels satsningsområde inom Teknisk Försäljning. Tillsammans med ett 20-tal kollegor kommer du att bidra till att leverera grön hållbar framtidsteknologi inom solenergi till företagskunder i Sverige. Här bjuds du möjligheten att arbeta tillsammans med några av de bästa och mest kompetenta personerna i branschen och kommer till en miljö med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Din resplan
Som regionsäljare för solenergi arbetar du med försäljning av solenergilösningar och tekniska lösningar. Kunder och affärsmöjligheter identifieras genom uppsökande verksamhet och proaktiv bearbetning av marknaden. Du jobbar mot överenskomna mål och i tjänsten ingår även att hålla utbildningar inom solenergi för våra kunder och andra kollegor inom Rexel.

Ditt incheckade bagage
Du berikar vårt solenergiteam med din hunger för teknikutveckling och solenergiteknologi. Med din dokumenterade erfarenhet av försäljning inom el- eller solenergibranschen kommer du effektivt att identifiera och driva affärsprocesser i solenergianläggningar i samarbete med Selga och Storels installatörskunder och deras uppdragsgivare. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är en lugn, uppmärksam och tillmötesgående person med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden. Du brinner för att hitta kundanpassade lösningar. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Din reseledare
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Peter Litzén, försäljningschef Sol på telefon 08 - 556 214 55.

Tidsbegränsad tjänst 

Tjänsten är ett vikariat till och med den 12 juni 2022.

Om Rexel
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder, vi har 26 000 anställda och omsätter 140 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är cirka 800 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

 

 

Dela detta jobb

Vikarierande Säljare inom Solenergi Stockholm

Rexel Sverige AB