saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM PÅ KUNDSERVICE?

Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM PÅ KUNDSERVICE?

Elify Energy Group AB växer och söker nu fler medarbetare på heltid till vår kundservice med kontor i Löddeköpinge.

Vårt bolag är rankad som en utav de 1000 företag som expanderar mest i Europa just nu. Vilket betyder att vi nu behöver kundservicemedarbetare som trivs med högt tempo och vill vara med på företagets fortsatta resa.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är att svara i telefon och hjälpa kunder, svara på mejl, sitta i chatt samt arbeta i våra system. Till tillkommer även varierande administrativa arbetsuppgifter. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara inkommande samtal om till exempel avtal, priser och fakturor. Fokus i rollen är att leverera hög kundnöjdhet, vilket bidrar till försäljning och effektivitet. Tjänsten passar dig som har en naturlig känsla för service och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl. Vi har ett högt tempo, så vår förhoppning är att du trivs bäst med fartfyllda arbetsdagar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet inom försäljning och kundservice. Du ska kunna arbeta såväl individuellt som i grupp. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade. 

Du ska ha god datorvana och kunskap inom Office-paketet. Har du tidigare arbetat i system är detta meriterat. Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i en miljö där det är högt tempo.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande och spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar. Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart du har möjlighet.

Om tjänsten:

Anställningsvillkor: 6 månaders provanställning, som går över till en tillsvidaretjänst per automatik

Arbetstid: måndag till fredag, kl 07:30-16:30. Inga helger eller kvällar!

Lunch: 1 timme

Lön: Fast månadslön

Ansökan:

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan och att du vill bli en utav vårt Team!

Dela detta jobb

logga
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM PÅ KUNDSERVICE?

Roi Rekrytering Sverige AB