saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du bli franchisetagare i Götaland?

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Vill du bli franchisetagare i Götaland?

SVERIGES STÖRSTA GREKISKA RESTAURANGKEDJA
Att bli franchisetagare handlar om insikten att vilja bli egenföretagare utan att behöva ”uppfinna hjulet på nytt". Vill du bli franchisetagare och söker ett lönsamt, unikt, nyttigt, igenkänt och starkt restaurangkoncept? Vad kul, då är du välkommen till Grekiska Grill & Bar!

EN SÄKERHET FÖR KVALITÉ
Som franchisetagare sköter du den egna verksamheten som egenföretagare och arbetar med försäljning samt kundservice på lokal nivå. Vi avlastar dig därmed från bland annat leverantörsfrågor, konceptutveckling, tillväxt och marknadsföring. Vårt arbete ger dig bland annat tillgång till bättre villkor från leverantörer, en säkerhet för kvalité, tidsbesparing och större marknadsföringsmöjlighet. Kort sagt tar du som blir franchisetagare del av de stordriftsfördelar vi skapar för kedjan. Du minskar därmed ditt risktagande och dina utgifter.

När du väljer att bli franchisetagare för Grekiska Grill & Bar har du möjlighet att få finansieringshjälp från från oss centralt. Allt för att du ska lyckas med din nya restaurang!

BLI EN DEL AV FAMILJEN DU MED!
Nu söker vi en ny franchisetagare till området Götaland! Vi kommer att öppna restauranger i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Kalmar. Du väljer själv vilket område som passar dig bäst.

GREKISKA är idag Sveriges största grekiska restaurangkedja. Vi skulle också kunna säga att vi är världens fjärde största grekiska restaurangkedja, men vi har inte tagit steget utanför Sveriges gränser .. ännu. Genom att bli franchisetagare hos Grekiska Grill & Bar får du inte bara tillgång till ett färdigt affärskoncept och ett starkt varumärke utan du får även tillgång till kedjans huvudkontor som hjälper dig med allt möjligt för att du ska kunna fokusera på ditt företags viktigaste värde; dina gäster och din personal.

INTRESSEANMÄLAN
I din intresseanmälan får du besvara ett antal urvalsfrågor. Du kommer också få skicka in en lista med dina tidigare arbetsplatser.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Vill du bli franchisetagare i Götaland?

Yobber AB