saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

VISSTIDSANSTÄLLDA BUTIKSSÄLJARE TILL ALE ZOO – EN DEL AV DOGMAN.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-17

Ansök nu

VISSTIDSANSTÄLLDA BUTIKSSÄLJARE TILL ALE ZOO – EN DEL AV DOGMAN.

 

Vi söker nu två stycken engagerade och ansvarsfulla visstidsanställda med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service.
På Ale Zoo är din viktigaste uppgift att skapa goda kundrelationer genom att med din kunskap guida djurägare att hitta rätt produkter till sina husdjur. Du är medveten om att en bra förutsättning för handel skapas genom påfyllning och tydlig exponering av produkter. Hos oss rör du dig över hela butiken och har varierande uppgifter så som kassaarbete, uppackning och påfyllning av varor.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har kassa vana och erfarenhet från detaljhandeln. Har du kunskap inom våra olika produktområden så som hund, katt och smådjur är det en bonus. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen och framåt med en egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat.

Då tjänsten är en visstidsanställning värdesätter vi din förmåga att vara flexibel och kunna ta arbetspass med kort varsel. Du arbetar på helger och täcker upp på vardagar vid sjukdom, semester och liknande.

Profil & Bakgrund

Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du har

  • En mogen inställning till försäljning och kundservice

  • En teamorienterad stil

  • Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt

  • En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman

Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats.”

Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.

Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!”

Ansökan

Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Larsson, Butikschef, på linda.larsson@dogman.se

Tjänsterna tillsätts löpande.

Dela detta jobb

logga
VISSTIDSANSTÄLLDA BUTIKSSÄLJARE TILL ALE ZOO – EN DEL AV DOGMAN.

Roi Rekrytering Sverige AB