saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Web Analyst

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Web Analyst

NIBE Group Web Team fortsätter att växa och vi söker nu en webbanalytiker med ett operativt och strategiskt fokus inom webb och analys som vill vara med på vår resa. Vi bygger ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group.

OM TJÄNSTEN

I rollen som webbanalytiker kommer du att utföra webbanalyser, visualisera och presentera data i nära samarbete med NIBE AB och NIBE:s dotterbolag.  

 • Visualisera och presentera data från Google Analytics och andra system till produktägare och andra intressenter.

 • Skräddarsy dashboards för analys och uppföljning av webbens viktigaste KPI:er för företaget.

 • Utföra kontinuerlig analys av företagets webbnärvaro ur SEO-synpunkt och föreslå förbättringar utifrån dina analyser.

DIN BAKGRUND

För att passa i rollen som webbanalytiker är du som person driven, målfokuserad, analytisk och med ett öga för detaljer och struktur. Vidare har du god initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du har även en pedagogisk ådra för att dela med dig av dina insikter som omsätts till rekommendationer i tätt samarbete med övriga kollegor på avdelningen. Som person är du noggrann, prestigelös och flexibel. Tjänsten är placerad i Markaryd. Vi tror att du har följande; 

 • En eftergymnasial examen eller motsvarande inom marknad, ekonomi eller webb.

 • Erfarenhet av en liknande tjänst inom kommunikation/webb/ digital marknadsföring.

 • Ett starkt analytiskt tankesätt och är bekväm i att kommunicera dina tankar och idéer. 

 • En vilja att dela med dig av din kompetens och aktivt medverka i teamet. 

 • Intresse av att hålla dig uppdaterad med det senaste inom analys och visualisering. 

 • Kunskap om agila projektmetoder och förespråkar ett agilt arbetssätt.

 Kvalifikationer

 • Erfarenhet av analys av beteenden på digitala plattformar och att pedagogiskt presentera analyser för olika intressenter.

 • Erfarenhet av att jobba i olika typer av plattformar så som Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, SEMrush, ahrefs, Screaming Frog, Matomo, Hotjar med

 • Kunskap inom marknadsföringsscript och implementation t ex Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads.

 • Erfarenhet av visualisering av data via verktyg som Google Looker Studio.

 • Goda kunskaper i Google Sheets/Microsoft Excel

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 18 december  2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta konaktpersonen nedan. 

OM NIBE 

Idag består NIBE Group Web Team utav åtta duktiga och ambitiösa teammedlemmar. Vi arbetar med flera olika teknologier och system och vi strävar efter att hålla oss uppdaterade med de senaste tekniktrenderna. Som en del av vårt team samarbetar du tillsammans med dina kollegor för att hitta och utveckla de bästa webblösningarna för NIBE AB och NIBE-koncernens bolag, som finns över hela världen.  

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Att arbeta på NIBE innebär stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl utvecklade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

Välkommen till oss, du också.

Kontaktpersoner

Moa Almarsson

Web Team Manager

0433-27 30 00

moa.almarsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Web Analyst

NIBE AB