saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Webbredaktör sökes till uppdrag på myndighet i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Webbredaktör sökes till uppdrag på myndighet i Stockholm

Har du minst 3 års erfarenhet av operativt kommunikationsarbete?
Nu söker Jurek en webbredaktör till vår kund som är en myndighet i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

Myndighetens kommunikationsavdelning har behov av konsultstöd för att stärka upp webbredaktionen i det löpande arbetet med myndighetens externa digitala kanaler.

Arbetsuppgifter kommer innefatta att:

  • Arbeta med den digitala kundupplevelsen vilket innebär att tillsammans med andra se till att innehållet i digitala kanaler är anpassat till myndighetens målgrupper och att innehållet ger svar på målgruppens frågor

  • Delta i den dagliga förvaltningen, genomföra löpande planering och publicering och hålla webbplatsen uppdaterad efter myndighetens riktlinjer

  • Jobba proaktivt med att göra webbplatsens innehåll relevant och utveckla innehållet för olika målgrupper och ämnen, samt skriva nyheter

I arbetet ingår att arbeta aktivt med SEO, uppföljning och anpassa till digitala tillgänglighetskrav.

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt till och med den 30 juni 2023 med möjlighet till förlängning som längst till 31 december 2023.

Uppdraget ska utföras vid myndighetens kontor i Stockholm. Visst distansarbete kan bli aktuellt i samråd mellan myndigheten och konsulten.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet inom redaktionell webbkommunikation. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet inom redaktionell webbkommunikation.

  • Kunskap om digital kommunikation 

  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.)

  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av att arbeta med AEM eller SiteVision eller liknande publiceringsverktyg

  • God kunskap i svenska språket, i såväl tal som skrift

För att lyckas i uppdraget behöver du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du bör även vara lyhörd med förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt samt vara strukturerad med förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

För att vara aktuell för uppdraget behöver den senaste relevanta arbetslivserfarenheten inte vara äldre än två år.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Stockholm under perioden så snart som möjligt – juni 2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Webbredaktör sökes till uppdrag på myndighet i Stockholm

Jurek