saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Website Copywriter till bolag i Solna

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Website Copywriter till bolag i Solna

Är du en van Copywiter som är tillgänglig och intresserad av nytt uppdrag efter sommaren? Trivs du med att arbeta kreativt och lockas av att kliva in i ett uppdrag där du verkligen kan göra skillnad? För kunds räkning söker vi nu en Website Copywriter för uppdrag med start i september och löpande på heltid fram till årsskiftet.

Arbetsbeskrivning
Verksamheten arbetar med kommunikations- och logistiklösningar och i denna roll kommer du arbeta som en projektledande Website Copywriter. Du kommer arbeta brett med digital kommunikation men med fokus på text och bild för organisationens webbsida.

Detta kan exempelvis innebära att:

• Ta fram texter till produkter och tjänster
• Textkorrigeringar och textbearbetning av stora volymer av information
• Göra det som är komplext och stort till lättförståeligt och greppbart för slutkund
• SEO anpassad copywriting
• Webbanpassa innehåll
• Fungera som projektledare för mindre content-projekt (driva och genomföra innehållsförändringar utifrån organisationens behov)

Vem vi söker?
Personen vi söker till detta uppdrag har som minst några års erfarenhet av motsvarande Copywriter-roll och känner sig trygg i att arbeta digitalt. Du får gärna ha en spets inom SEO och vara van vid att skriva för en bred och nischad målgrupp. Det är av stor vikt att du har en bredd i språket samtidigt som du kommunicerar tydligt kommunicerar med rätt tonalitet. Du bör även ha god förståelse för hur text ska hänga ihop med bild, film och länkningar på en webbsida. För att lyckas i rollen har du viss UX förståelse samt talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
För att passa i teamet ser vi att du är en orädd och kommunikativ team-player som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är självgående och handlingskraftig, med en förmåga att driva ditt eget arbete framåt.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start 1:a september och löpande på heltid fram till årsskiftet. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vår kund har sitt kontor placerat i Solna. Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande, men intervjuer sker under v. 30. Om detta låter intressant – skicka in din intresseanmälan direkt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Website Copywriter till bolag i Solna

Jurek