saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Xceed växlar upp och söker Salesforcestjärnor som vill vara med på deras resa!

Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Xceed växlar upp och söker Salesforcestjärnor som vill vara med på deras resa!

Kort om tjänsten

Vill du bli en del av en snabbt växande Salesforce partner? Vi vill utöka våra team i Sverige med Salesforce-proffs från alla bakgrunder. Förutom att vara duktig på Salesforce vill vi att du delar våra värderingar: kundfokuserad, kvalitetsmedveten, självmotiverad och med ett stort intresse för innovation.

Om verksamheten

Xceed Technology föddes ur en önskan att skapa ett unikt företag med Salesforce expertis. Genom att använda kvalitet och personligt engagemang som drivkrafter i allt vi gör, är vårt mål att vägleda våra kunder på deras digitala utvecklingsresa.

Xceed är skapat av ett team med starka profiler inom Salesforce-världen. Teamets delade erfarenhet och djupa kunskaper utgör en solid grund för våra kunders digitala transformationsarbete. Vi är nu ett snabbväxande gäng av Saleforce-proffs inom alla discipliner.

Mer om tjänsten

Som konsult hos oss jobbar du med en eller flera av våra kunder. Vi jobbar både i projekt som vi själva styr och som resurser i större initiativ hos våra kunder. Beroende på din erfarenhet kommer du att ansvara för din egen leverans, ett teams leverans och även jobba med försäljning av konsultuppdrag. För att trivas i vår miljö bör du vara en lagspelare, men även ha rätt ambition och attityd för att genomföra saker på egen hand. 

Din profil

Du har, eller är på väg att bygga, spetskompetens inom något Salesforceområde. Alternativt är du expert inom CRM eller en riktigt duktig projektledare. Du bör kunna hantera krav och förväntningar hos våra kunder. Vi letar efter en person som har vana av att ta eget ansvar för att driva på och hitta lösningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Salesforce, antingen som konsult eller CRM ansvarig hos kund. 

Du bör även ha:
– Relevant högskoleutbildning eller liknande.
– Kunskap för att kommunicera obehindrat i tal och skrift på Svenska & Engelska.
– Förmåga att hantera kunder, kunna ta diskussioner på flera nivåer och ibland gå utanför
din “comfort zone”.
– En vilja att utvecklas i din yrkesroll och karriär.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialister Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg tobias.lindberg@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Xceed växlar upp och söker Salesforcestjärnor som vill vara med på deras resa!

Dreamwork Scandinavia AB