saljjobb.se

logga

Yrkes&Profilkläder söker fältsäljare till Uddevalla

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Yrkes&Profilkläder söker fältsäljare till Uddevalla

Yrkes&Profilkläder söker fältsäljare till Uddevalla

Företagsinformation
Vår arbetsdag präglas av att lära känna din verksamhet, att lära känna dina marknader och målgrupper. Att tänka rätt tankar och skapa rätt idéer, helt enkelt att leverera rätt produkter till rätt sammanhang – och att göra det i rätt tid. Med riktiga butiker på 12 platser och en tillfällig närvaro på nätet ser vi till att hjälpa Er när det är nödvändigt som bäst. YP väljer kontinuerligt ut de bästa leverantörerna som har rätt kvalité och som praktiskt lämpar sig för profilering. Några av våra val faller på välkända märken som du säkert känner igen. Huvudsaken är att allt är noga anpassat efter behovet.

Tjänstebeskrivning
Vi är i en expansiv fas och söker ytterligare en säljare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och växa tillsammans med oss. Din arbetsvecka kommer att bestå i att vara ute hos nya och befintliga kunder, även om du ibland är behjälplig med att leverera produkter, trycka logotypes och packa ordar. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå i att boka kundmöten, skriva offerter, genomföra möten med nya och befintliga kunder. Du hittar oss på Kardanvägen i Trollhättan.

Kvalifikationer
Vi söker en medarbetare som kan tillföra erfarenhet, energi och struktur. I vårt team älskar vi glada och positiva människor. Vi tror att energifulla och serviceinriktade medarbetare är nyckeln till ett bra samarbete. Som person drivs av att arbeta mot uppsatta mål, och vill alltid ge det lilla extra. Du är ansvarsfull, flexibel och jobbar gärna tillsammans med kunder och kollegor för att hitta bästa lösningen för varje affär. Att du har erfarenhet av B2B är ett krav. Det är ett plus om du sen tidigare har arbetat med produktförsäljning. Har du ett nätverk sedan tidigare arbete eller kanske via idrotten, är detta meriterande. Då du kommer att lägga större delen av din arbetstid hos våra kunder, ser vi att du brinner för försäljning och drivs av resultat. Vad kan vi erbjuda dig? YP erbjuder dig ett självständigt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att planera, genomföra och följa upp din vardag. Du har tjänstebil, marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m. Låter det intressant? I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson tel: 0707-85 86 48. Vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan via www.premier.se Dock senast 2020-02-23. Välkommen med din ansökan!

Krav
Körkort B

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

02 February 2020

Dela detta jobb

logga
Yrkes&Profilkläder söker fältsäljare till Uddevalla

Premier Service