saljjobb.se

 

  Axfood

Axfood som arbetsgivare

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat.

Det är tack vare våra medarbetare med olika erfarenheter, kunskapsområden och bakgrunder som vi dagligen kan öppna välfyllda butiker och bemöta våra kunder på bästa sätt. 

Våra kärnvärden vägleder

Axfoods kärnvärden gör det lättare för oss inom koncernen att ta rätt beslut och prioritera i det dagliga arbetet. De vägleder oss i hur vi ska agera mot varandra och våra kunder. Läs om Axfoods kärnvärden

När du växer – växer vi

Vi älskar medarbetare som tar initiativ och vill utvecklas. Vi är en stor arbetsgivare och uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika befattningar och roller. Du kan ta dig an nya ansvarsområden i din befintliga roll, byta jobb inom det bolag du redan arbetar på, eller till ett annat bolag inom koncernen. Du kan också bygga på dina kunskaper genom att gå en kurs inom Axfoodakademien som är vårt centrum för utbildningar och traineeprogram. När våra medarbetare växer och utvecklas, så växer vi både som bolag och som arbetsgivare. Så enkelt är det.

”När våra medarbetare växer och utvecklas, växer vi både som bolag och arbetsgivare. Så enkelt är det.”

Mångfald är en affärsnytta

Axfood har under många år bedrivit ett långsiktigt arbete för att skapa ett inkluderande arbetsklimat. Vi välkomnar medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och bakgrunder. Vi ska spegla det samhälle vi är en del av och det ska märkas både i vårt butikssortiment och bland våra medarbetare.

År 2020 ska 20 procent av Axfoods ledare ha internationell bakgrund och balansen mellan kvinnor och män på ledande positioner ska ligga inom intervallet 60–40 procent. För oss är mångfald en affärsnytta som gör att vi blir ännu bättre på att möta våra kunders varierande önskemål och behov. 

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Vi är stolta över att kunna säga att våra medarbetare trivs. Axfoods Nöjd-Medarbetar-Index (NMI) uppgår till 92, medan benchmark ligger på 86. Vi är ett stort gäng med olika erfarenheter och bakgrunder, men med samma passion för mat och människor. Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Bransch

Partihandel

Anställda

9 903

Huvudkontor

Solna

Sociala medier

Lediga jobb från Axfood

Teamchef Kolonial till Willys Tranemo Västra

Tranemo - 6 dagar kvar

Läs mer

Butiksmedarbetare extra vid behov/sommarvikariat till Willys Kungsbacka Södercity

Kungsbacka - 1 dagar kvar

Läs mer

Teamchef Kassa Willys Huskvarna C

6 dagar kvar

Läs mer

Butikschefstrainee 2019

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Butiksmedarbetare Sommarvikariat 2019 till Axfood Snabbgross Visby

Visby - 3 dagar kvar

Läs mer

Butiksmedarbetare Delikatess och jour till Hemköp Stockholm Skarpnäck

6 dagar kvar

Läs mer

Butiksmedarbetare kassa till Willys Hemma Ulricehamn C

Ulricehamn - 3 dagar kvar

Läs mer

Butiksmedarbetare extra vid behov Willys Falköping Odenplan

Falköping - 6 dagar kvar

Läs mer

Teamchef kassa till Hemköp Solna Mall Of Scandinavia

Solna - 6 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Annika Zettermarck

IT-chef

Valentin Romanov

Systemansvarig

Susanna Wadegård

Kvalitetschef

Hur ser du på Axfood som arbetsgivare? 

– En styrka inom Axfood är värderingarna. Det är ingenting som bara står tryckt i en årsredovisning, det är verkligen på riktigt. Jag lyssnade på podcasten Värvet med Antonia Ax:son Johnson för flera år sedan. Hon pratade om det goda företaget, som är en positiv samhällskraft och som samtidigt tjänar pengar. Axfood vill skapa något bättre och är också ett lönsamt bolag. Det står inte i motsats till varandra. Sedan jag började jobba här får jag hela tiden bevis på att det stämmer. Saker som solcellspaneler, Matmissionen, nya ekoprodukter och Mat 2030 fullkomligen regnar in. Det känns bra att jobba här. Att genom mitt jobb bidra på ett positivt sätt till samhällsutvecklingen gör mig stolt.

Hur kommer det sig att du hamnade på Axfood?

– Jag jobbade som konsult och sökte mig till något mer långsiktigt. Jag fick upp ögonen för Axel Johnson-koncernen när jag gjorde ett konsultuppdrag på Åhléns. Sedan hörde jag Antonia Ax:son Johnsons sommarprat och när hon var med i Värvet. Något fastnade. Jag gillade tänket på mångfald. Axfood har koll på sin affär och sin IT. Det känns väldigt stabilt, samtidigt som det händer mycket. Det finns utrymme att växa, att vara sig själv och att göra skillnad.

Hur bidrar ditt team till Axfoods löfte om bra och hållbar mat?

– Vi har koll på hela kedjan och säkerställer på detaljnivå att våra egna varor är bra för oss och för nästa generation. Vi fångar även upp vad konsumenterna tycker. På min avdelning har vi fem personer som arbetar med konsumentkontakt. De samlar in synpunkter och reklamationer och för dialog med kvalitetssäkrarna om det är något som behöver rättas till.

Axfood i sociala medier

Missa inga jobb från Axfood

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor