saljjobb.se

  CAG MER Consulting AB

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Vad säger våra medarbetare?

ÅSA OLDMAR

Senior Business Consultant

JOHAN ELFMAN

Konsultchef IT Consulting

"Mina första intryck av MER Consulting var proffsigt och seriöst. Nu, efter två år som medarbetare i företaget, vet jag att känslan var rätt. Men jag har också sett en annan sida: den familjära. Jag har tidigare arbetat både på stora företag och varit egen, och nu känner jag att jag har hittat rätt. Här är jag en i gänget, en som är delaktig och kan påverka – samtidigt som jag inte axlar hela ansvaret själv. Jag träffar regelbundet mina MER-kollegor och ser dem som en kompetensbank. Dessutom är kompetensutveckling något som värdesätts högt här, det var faktiskt en av anledningarna till att jag valde MER som arbetsgivare. 
Den samlade kunskapen, tillsammans med vår sammanhållning och vilja att hjälpa våra kunder, gör att jobbet blir roligt och projekten lyckade.”

”Jag var redo för en ny utmaning och letade efter en arbetsplats där jag kan vara med att utveckla både företaget och min yrkesroll. I september 2016 började jag på MER Consulting och kände direkt att jag hittat rätt. Kollegorna är intresserade och nyfikna, vilket fick mig att snabbt känna mig som en i gänget. Här är trivsel och samarbete nyckelord, och jag som medarbetare får stor frihet och mycket eget ansvar. Jag gillar att det är en informell stämning med korta beslutsvägar och nära kommunikation även med ledningen. På så sätt når vi snabba – och långsiktiga – resultat.

Jag uppskattar att företaget alltid strävar mot nya mål och bryter ny mark. Min första tid på MER ägnade jag åt att bygga upp vårt nya affärsområde Data Discovery. Det är en pusselbit som vi nu kan lägga till i vårt kunderbjudande, och med vår nya kompetens kan vi bygga ännu starkare och mer kvalificerade team. Som konsult handlar jobbet till stor del om att omsätta kundens krav och förväntningar till något konkret som är praktiskt och lättförståeligt, och med ett grymt team omkring sig blir det både roligare och enklare.”