saljjobb.se

 

  CAG MER Consulting AB

Vi skapar effektivare verksamheter

Komplexa IT-plattformar, tvingande regelverk och ständig förändring. I dag är det inte bara myndigheter som påverkar hur banker och finansinstitut ska utforma sin verksamhet. Konsumenternas efterfrågan på enkla och snabba digitala tjänster ökar i samma takt som konkurrensen hårdnar. 
Sedan 1984 har vi på MER Consulting arbetat för att våra kunder ska leva upp till dagens krav och morgondagens behov. Det tänker vi fortsätta med. Vår kundportfölj visar att vi är det självklara valet för Sveriges banker och finansinstitut när de behöver en kundfokuserad, långsiktig och nyfiken rådgivare. Med vår djupa kompetens och långa erfarenhet av att analysera, driva och genomföra kritiska projekt bygger vi förutsättningar för effektivare verksamheter. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig! Vi ses gärna över en kopp kaffe.

Vi kan det här med processer. Oavsett om du behöver hjälp med systemutvecklingsprocesser, IT-processer eller affärsprocesser kan vi erbjuda gedigen teknik- och branscherfarenhet inom området bank & finans. Tillsammans med våra erfarna IT-och verksamhetskonsulter hjälper vi dig att göra skillnad. På riktigt. 

Ihop med agila metoder och en vilja att alltid leverera högsta kvalitet, blir vår vana och kompetens din säkerhet för att projektet når uppsatta mål – och lite till. Hos oss får du helt enkelt lite mer.

Tycker du att den utmanande och komplexa bank- och finansbranschen är spännande? Håller du med om att det bästa som finns är att göra skillnad? Då kanske du är vår nästa kollega. Som konsult hos oss skapar du mervärde för både kunder, kollegor och samhället. Ett stort ansvar läggs på dina axlar, men hos MER Consulting är du aldrig ensam. Vi vet att systemet, rapporten eller vad det nu är du ska leverera blir bättre då vi arbetar tillsammans. Dessutom blir det ju mycket roligare! 

Vill du veta mer om hur det är att jobba på MER Consulting? Hör av dig! Så länge kan du bekanta dig med Åsa och Henrik.

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Vad säger våra medarbetare?

ÅSA OLDMAR

Senior Business Consultant

HENRIK LUNDBERG

Senior IT Consultant

"Mina första intryck av MER Consulting var proffsigt och seriöst. Nu, efter två år som medarbetare i företaget, vet jag att känslan var rätt. Men jag har också sett en annan sida: den familjära. Jag har tidigare arbetat både på stora företag och varit egen, och nu känner jag att jag har hittat rätt. Här är jag en i gänget, en som är delaktig och kan påverka – samtidigt som jag inte axlar hela ansvaret själv. Jag träffar regelbundet mina MER-kollegor och ser dem som en kompetensbank. Dessutom är kompetensutveckling något som värdesätts högt här, det var faktiskt en av anledningarna till att jag valde MER som arbetsgivare. 
Den samlade kunskapen, tillsammans med vår sammanhållning och vilja att hjälpa våra kunder, gör att jobbet blir roligt och projekten lyckade.”

”Jag började på MER i december 2013 och mitt första möte med mina nya kollegor var i rollen som tomte. Som nyanställd fick jag nämligen äran att dela ut klapparna på julfesten. Redan då insåg jag att medarbetarna på MER är ett glatt gäng som står varandra nära. För mig, som tidigare arbetat på stora bolag, var den familjära stämningen något nytt. Här blev jag snabbt en i gänget och ganska snart märkte jag att kunskapsnivån hos alla mina nya kollegor var hög. Här finns inget a och b-lag, vi har alla anställts för att vi är kvalificerade. Det skapar trygghet för mig, mina kollegor och våra kunder."

Missa inga jobb från CAG MER Consulting AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor