saljjobb.se

 

  Halmstads kommun

Intresserad av att jobba i Halmstads kommun?

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker ständigt nya medarbetare. Varje dag arbetar vi med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre och svaga i samhället, hålla rent och fint på våra gator och torg, ordna aktiviteter för invånare, göra så att parkerna blommar, att turister trivs och att företagare får den service de behöver.

I den här introduktionen kommer du få en inblick i hur vår kommun styrs, vad vår målsättning är, hur vi ska nå dit och även träffa några av dina kollegor. Vi hoppas också att vi kan visa vad vi erbjuder dig som medarbetare och vad vi åstadkommer tillsammans varje dag.

Välkommen till Halmstads kommun

Tillsammans strävar vi efter att utveckla Sveriges 18:e största kommun och ge service till våra 100 000 invånare. Vi har siktet inställt på att bli 150 000 - här får du vara med och leda utvecklingen!

På just din arbetsplats kommer du att få en närmare introduktion av din förvaltning eller ditt bolags arbete och vad ditt uppdrag innebär. Passa på att ta upp alla frågor som dyker upp under den här introduktionen med din chef.

Välkommen att klicka dig vidare in i introduktionen - backa med hjälp av pilen i webbläsaren när du vill tillbaka hit till första sidan.

Medarbetare berättar

Det är 8000 medarbetare som är Halmstads kommuns viktigaste ambassadörer. Det vi förmedlar om våra verksamheter och vår arbetsgivare gör skillnad.

Chefer och medarbetare ska tillsammans skapa förutsättningar för att göra ett bra jobb för de vi är till för – alla invånare, företagare och besökare i vår kommun. 

Engagerade medarbetare med en bra arbetsmiljö ger effekt i vardagen och det strävar vi tillsammans efter.

Bransch

Offentlig Sektor

Anställda

-

Huvudkontor

Halmstad

Sociala medier

Halmstads kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Halmstads kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor