saljjobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: iZave

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  iZave

Möjlighet till snabb utveckling inom branschen för finansiell rådgivning

iZave är ett av Sveriges ledande rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Hos oss blir du en del av ett tillväxtföretag som kännetecknas av kundfokus, kunskap, engagemang och pålitlighet. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med flera av Sveriges främsta rådgivare inriktade på investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Det betyder en inspirerande miljö med goda möjligheter till snabb utveckling, personligt och professionellt.

Karriärföretag 2017

iZave är utsedda till ett Karriärföretag 2017 av Karriärföretagen. Utmärkelsen tilldelas de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.

En av Sveriges Bästa Arbetsgivare

När medarbetare fick betygsätta sin arbetsgivare blev iZaveutsedda till en av Sveriges bästa arbetsgivare 2015. Det framgår av Universums och Metrojobbs årliga undersökning – Sveriges Bästa Arbetsgivare. I undersökningen får medarbetarna själva bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

En av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

När studenter fick rösta om vilka företag som är de mest attraktiva arbetsgivarna blev iZave utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2015. Det framgår av Universums årliga studentundersökning FöretagsBarometern. iZave har även utsetts till en ”Superraket” 2015 av Universum, tack vare att iZave tillhörde de fem företag som förbättrade sin ranking mest jämfört med föregående års ranking.

Bransch

Ekonomi

Anställda

100+

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
iZave
Sociala medier

Aktuella jobb från iZave

Just nu söker iZave seminarie- och rådgivningsbokare till Stureplanskontoret

15 dagar kvar

Läs mer

iZave i sociala medier

Missa inga jobb från iZave

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor