saljjobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Jeeves Information Systems AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Jeeves Information Systems AB

Jeeves Information Systems AB (Jeeves) är en växande leverantör av mjukvara och tjänster för affärssystem (ERP) till små och medelstora bolag som verkar inom produktion, distribution, partihandel, samt tjänsteindustrin. Med sitt huvudkontor i Stockholm, regionala kontor, och nätverk av partners, levererar Jeeves lösningar till mer än 2000 kunder spridda över 40 länder i Europa, Nordamerika, samt Asien. Jeeves ägs av Battery Ventures, och drivs lokalt av ett Svenskt managementteam under ledning av General Manager Daniel Göhlin. 

Nyfiken på Jeeves?

Redan 2014 hade vi glädjen att välkomna många nya kollegor och under 2015 har redan 26 nya medarbetare börjat sin Jeevesresa. Vi växer över hela landet och söker löpande nya medarbetare, främst konsulter inom logistik, produktion, ekonomi och systemutveckling till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö.

Vi ser 2015 som ett spännande år med fortsatt expansion där vi tillsammans med våra kunder ska fortsätta att vara innovativa och skapa affärssystemslösningar av världsklass.

På Jeeves ser vi mångfald som en styrka som starkt bidrar till kompetens- och produktutveckling, breddar perspektiv och ger ökad trivsel. Vi vet att det är människor bakom all teknik och att våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Hos oss kan du vara delaktig från idé till färdig lösning och jobba i ett engagerat team som brinner för sina produkter och kunder.

”Det är en stark organisation i ständig förändring vilket gör den till en spännande och rolig arbetsplats där det finns möjligheter att växa och driva egna projekt. Jag känner mig uppskattad och utmanad på Jeeves!” –Ny medarbetare våren 2015

Under andra halvan av 2015 planerar vi att rekrytera ytterligare nästan 20 tjänster runt om i landet, vi kommer kontinuerligt hålla intervjuer och jobba för att se till att Jeeves största tillgång, våra medarbetare, förstärks ytterligare.

Till hösten startar vi upp vårt ”Trainee program” och har rekryterat fyra nya talanger som är hungriga på att inta branschen med ny och fräsch kunskap och bli nästa generations ”Jeevesare”. De kommer att växla praktik med teori redan från första dagen och avsluta sin traineeperiod med en certifiering och anställning hos oss på Jeeves. Vi välkomnar dem med öppna armar och gläds åt att intresset är stort för att arbeta inom affärssystembranschen. Vi har flera medarbetare som börjat sin resa som trainees och idag är framgångsrika konsulter, konsultchefer eller affärsområdeschefer.

Är du intresserad av att byta jobb och komma till ett företag i medvind, ett företag som tror på och brinner för sin produkt och som har roligt tillsammans då kan vi på Jeeves vara platsen för dig.

Kontakta oss gärna på careers@jeeves.se för att få mer information om möjligheterna hos oss.

Bransch

It och försäljning

Anställda

300

Huvudkontor

Stockholm

Aktuella jobb från Jeeves Information Systems AB

Supportkonsult (1st Line) till Jeeves

Stockholm - 11 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Jeeves Information Systems AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor