saljjobb.se

 

  Ronneby Kommun

Ronneby kommun är en liten kommun i centrala Blekinge där närhet skapar trygghet. Detta ger möjlighet till god personkännedom och korta beslutsvägar vilket underlättar samverkan såväl inom som utom utbildningsförvaltningen

I utbildningsförvaltningen i Ronneby kommun är vi 1 500 medarbetare som arbetar för att våra barn och elever ska uppleva en trygg, stimulerande och utvecklande studiemiljö där de får den ledning och stimulans de behöver i sitt lärande och i sin personliga utveckling för att alla utifrån sina förutsättningar ska utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål.

Som en av våra medarbetare ingår du i en gemenskap där många olika yrkesgrupper är delaktiga. Våra medarbetare har erfarenhet och bred kompetens inom den pedagogiska gärningen. Vår verksamhet genomsyras av kollegialt lärande och metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Hos oss är samtliga medarbetare väl medvetna om våra styrkor och värnar om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen och som arbetar efter en gemensam syn på utveckling och lärande med en demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Arbetet inom skolvärlden är under ständig utveckling, vilket utmanar och ställer krav. Därför tycker vi att det är viktigt att investera i vår personal genom bland annat god arbetsmiljö, kompetensutveckling och friskvård på arbetstid.

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. 

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Varför skulle du inte vilja bli en av oss?

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2300

Huvudkontor

Ronneby

Webbplats
Ronneby Kommun
Sociala medier

Ronneby Kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Ronneby Kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor