saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vatten & Miljö i Väst AB - VIVAB

Vill du vara med och skapa en förenklad miljösmart vardag tillsammans med oss och för våra kunder? På VIVAB erbjuds du en spännande vardag med varierande arbetsuppgifter. Hos oss hjälps vi åt för att underlätta varandras arbete och uppmuntrar till att testa nya möjligheter, idéer och förslag. 

Vi trivs på jobbet, stämningen är öppen och prestigelös. En bra arbetsmiljö ligger högt upp på vår agenda och vill att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi vill främja en hälsosam livsstil och erbjuder bland annat en friskvårdstimme i veckan.

På VIVAB är vi ungefär 180 medarbetare, alla specialister inom sina områden. Just nu har vi flera spännande utmaningar framför oss. Bland stora projekt kan nämnas nytt vattentorn, omläggningar och förnyelse i samband med dubbelspårsarbetet i Varberg. 

Vill du ha ett självständigt och utmanande arbete i en verksamhet som innebär att du får vara med och påverka utveckling av miljön och infrastruktur i våra två växande kommuner?

Läs om våra lediga tjänster för att se om du är den vi söker!

Bransch

Reningsverk

Anställda

190

Huvudkontor

Falkenberg

Adress

Åkarevägen 10, 311 32

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Micael

Drifttekniker

Christoffer

Miljöarbetare

Dennie

Marknadsingenjör

"Jag blev väldigt nyfiken på jobbet som drifttekniker. Så när en tjänst  som drifttekniker på underhållsenheten blev ledig så sökte jag mig hit, och på den vägen är det." 

"Jag sökte en tjänst som timanställd på återvinningscentralerna och då visste jag knappt vad man gjorde som miljöarbetare. Men jag trivs bra och har varit här sedan sommaren 2009." 

"Som marknadsingenjör besvarar man alla möjliga frågor som berör VA. Det kan handla om allt ifrån familjen som ska bygga sitt första hus och vill ha lite mer information om tillvägagångssättet till entreprenören som behöver nivån på ledningarna i gatan." 

Missa inga jobb från Vatten & Miljö i Väst AB - VIVAB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor