saljjobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Vedum Kök & Bad AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Vedum Kök & Bad AB

Ett familjeföretag som tänker långsiktigt 

Vedum Kök & Bad grundades 1919 av Viktor Lindberg. I dag ägs företaget av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Vi finns sedan starten i Vedum, en liten ort cirka nio mil nordost om Göteborg.

Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment från en och samma leverantör – målet är att vara bäst på helheten.

Vi har en produktionsyta på 32 000 kvadratmeter och tillverkar cirka 14 000 kök och 17 000 badrumsinredningar per år. Vedum har i dag ca 430 anställda och omsatte under 2016 ca 630 miljoner kronor.

Jobba hos oss

Som arbetsgivare vill vi attrahera, rekrytera, utveckla och behålla engagerade och kunniga medarbetare som vill utveckla företaget och sig själva genom ständigt lärande. Vi strävar efter enkla organisationsformer och ger medarbetarna frihet att, inom verksamhetens ramar, arbeta under eget ansvar. Initiativkraft blandat med ödmjukhet, sunt förnuft och vilja att vara en lagspelare är de ideala förutsättningarna för att trivas hos oss.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

430

Huvudkontor

Vedum

Missa inga jobb från Vedum Kök & Bad AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor