saljjobb.se

 

  von Feilitzen & Partners AB

Rekrytering av specialister och generalister inom juridik

Välkommen till von Feilitzen & Partners med mer än 15 års erfarenhet av och över hundratalet utförda juristrekryteringar.

Vi är specialisterna som erbjuder kvalificerat stöd inom områdena rekrytering och karriärutveckling. Vi bidrar till kundens utveckling i olika faser genom att tillföra, utveckla och/eller frigöra kompetens.

Vi rekryterar jurister till alla positioner på alla nivåer till bolag, advokatbyråer och organisationer samt förbund. Det innebär att vi rekryterar chefsjurister, bolagsjurister, contract managers, paralegals och compliance officers och förbundsjurister men naturligtvis även delägare och biträdande jurister till advokatbyråer.

Varför ska du söka arbete via von Feilitzen & Partners? Det finns flera skäl. Vi arbetar med seriösa och välkända arbetsgivare som precis som vi fäster stor vikt vid att du ska få utvecklas och trivas i din roll oss dem. Vårt mål är att skapa den perfekta matchningen i varje uppdrag. Det låter kanske som en klyscha men det är sant. Du som kandidat är lika viktig för oss som kunden.

Vi finns där för dig som kandidat under hela rekryteringsprocessen. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera det som är viktigt för dig eftersom vi är genuint intresserade av att hjälpa dig i din karriär och att du ska hitta rätt nästa utmaning.

Kom i kontakt med oss via mail rosita@vonfeilitzen.se eller ring oss på +46735405707

Bransch

Rekerytering

Anställda

-

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

von Feilitzen & Partners AB i sociala medier

Missa inga jobb från von Feilitzen & Partners AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor